Managing the expectation

 

When you expect too much from others, expect to be disappointed so rather than laying blame learn to manage our expectation
~Mufti Ismail Menk~

How well you manage your own expectation?

How do you know when to manage it?

I have to admit that I’m not good at managing it. I can go berserk if any of my expectation doesn’t go as I imagine it would be.

Depressing just bcos, things doesn’t go as I plan. Betul. Amukan lah.

Tapi sekarang ada lah sikit kemajuan. Tak seteruk dulu, tapi harus dipertingkatkan lagi usaha menuju ke arah lesser expectation from others ni.

I can go on and on and on and on if things didn’t go as I want it to be.
Something that I’m not proud of pun. Sigh.
Stress betul.

Bila dah bertenang sikit, bila dah ada kewarasan sikit barula fikir. Sebenarnya masalah tu kecik je.

Alah, setakat tak letak softener bila rendam towels… chill lah, mama! Towels still bau wangi sebab bila rinse letak softener kan… 

Tinggal katil tak kemas bersepah-sepah… Alaaa, takpelah mama. Bukannya selalu pun kiteorg kemas katil 😛 Jangan masuk bilik kiteorang k! 😉

Pinggan mangkuk dalam sink… Mama niiii, cerewet sangatlah. Tak berkulat pun pinggan tu kalau duduk dalam sink satu malam 😉 Relax k, mama!

It is just the matter how you manage your expectation kan.
Kalau expect everything to be in place, memang susah lah.
You jugak nanti yang stress out.
You jugak nanti tak enjoy your life, sebab busy fikir/imagine itu dan ini.
Just sit back and relax je lah.

But then it is a real struggle to manage your own expectation ni.

Just like when you expect your weight to be significantly reduce bila dah seminggu tak makan nasi, berdiet bagai, workout and what not, but the real truth is not!

So, how well did you manage your expectation?

Have a great weekend everyone 😀

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *